Laadukkaat terveystuotteet immuunipuolustuksen tueksi.

  • Yksittäin ostettuna saat ilman sitoutumista
  • Premier-asiakkaana saat edullisen aloituspaketin ja kuusi kuukausierää. Tilaus jatkuu 6 erän jälkeen toistaiseksi voimassaolevana.
  • Voit myös tilata Premier-paketin edullisena kertaostoksena.

Xtend+ 60kpl

Xtend+ on vegaaninen, täysin luonnollinen immuunijärjestelmää tukeva ja pitkälle kehitetty ravintolisä, joka täydentää loistavasti BalanceOil- ja ZinoBiotic-tuotteiden vaikutusta. Se on suunniteltu tukemaan luontaista immuunijärjestelmää. Se sisältää mikro- ja fytoravinteita, kuten 22 tärkeää vitamiinia ja kivennäisainetta, sekä leivontahiivasta saatuja puhdistettuja 1-3- ja 1-6-beetaglukaaneja.

Viva+

Viva+ on täysin luonnollinen ravintolisä, joka on kehitetty lievittämään stressiä, kohottaman mielialaa ja lisäämään hyvinvoinnin tunnetta. Se tukee hermojärjestelmän ja aivojen tervettä toimintaa auttaen vähentämään väsymystä ja uupumusta. Viva+-ravintolisässä yhdistyvät affron® eli standardisoitu sekä patentoitu Espanjasta peräisin olevista puhtaista ja korkealaatuisista sahramin luoteista saatu uute (Crocus sativus L), tattarista saatu B-vitamiiniyhdiste, merivedestä saatu magnesium, jodi sekä barbadoskirsikasta saatu C-vitamiini.

Protect+

Protect+ on täysin luonnollinen ravintolisä, joka tukee immuunijärjestelmää, jotta voit hyvin ja pysyt hyvävointisena. Se sisältää tehokkaita vegaanisia D3- ja C-vitamiineja, jotka edistävät immuunijärjestelmän normaalia toimintaa, ja voimakkaita 1-3- ja 1-6-beetaglukaaneja, joiden teho on osoitettu kliinisissä tutkimuksissa. Protect toimii parhaiten päivittäin nautittuna, sillä tärkeät luontaisen immuunijärjestelmän solut uusiutuvat 1–2 päivän välein, ja ne kaikki tarvitsevat valmistelua toimiakseen tehokkaasti.

ZinoShine

ZinoShine+ on ainutlaatuinen D3-vitamiinin ja laajakirjoisen magnesiumin ravintolisä. Patentoitu sekoitus on kehitetty tukemaan immuunijärjestelmääsi , vähentämään väsymystä ja uupumusta sekä tukemaan lihasten, luuston ja hampaiden toimintaa. D-vitamiinitarpeesi on hyvin yksilöllinen ja riippuu iästäsi, elämäntavoistasi, maantieteellisestä s ijainnistasi ja auringonvalolle altistumisesta. Tämän vuoksi tablettimme on suunniteltu auttamaan sinua räätälöimään ravintoaineen saantisi yksilöllisten tarpeidesi mukaan koko vuoden ajan ja koko elämäsi ajan.

Vitamin-D Test

VitaminD Test on luottamuksellinen, laboratorion analysoima kuivaveritesti, joka näyttää nykyisen tilanteen ja auttaa mukauttamaan D-vitamiinin ravitsemustarpeitasi. Se on nopea ja helppo tehdä, ja veren D-vitamiinitilanne esitetään yhteenvetona helposti ymmärrettävässä muodossa. Testin suorittaminen antaa sinulle tietoa D-vitamiinitasoistasi ja saat sen perusteella mukautettuja suosituksia siitä, miten voit hoitaa tai parantaa D-vitamiinitasojasi. Suosittelemme, että teet testin 120 päivän välein. Näin voit seurata tilaasi ja mukauttaa D-vitamiinin saannin ja elämäntyylisi kausittaisten vaihteluiden mukaan.